Starity

Katy Perry megöregedett legújabb klipjében

2011. november 11. 21:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a gyönyörű énekesnő legújabb videoklipje, a The One That Got Away, amelyben Katy öregasszonyként szerepel. A kisfilm már a hatodik a Teenage Dream című albumról.

hirdetés
Katy Perry megöregedett legújabb klipjében

Katy Perry Teenage Dream című albumának hatodik kislemeze a The One That Got Away című dal lett, mely videoklipjét az ősz elején forgatták le. A kisfilmet – ahogy korábban bejelentették – november 11-én mutatták be. Rövidített változata először Ellen DeGeneres műsorában debütált, majd a teljes hosszúságú klip felkerült az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára is.

A The One That Got Away kisfilmjében Katy idős hölgyként tűnik fel, aki visszaemlékszik fiatalkori kapcsolatára, szerelmére, aki kicsúszott a kezei közül. Az öregasszony – ha tehetné – visszapörgetné az időt, hogy mindent megváltoztasson, és visszakapja barátját, aki miután elhagyta őt, autóbalesetet szenvedett, és meghalt.

A 27 éves énekesnő eddigi kisfilmjei hatalmas népszerűségnek örvendtek, így valószínűleg ennél sem lesz ez másképp. Katy új dala az amerikai Billboard Hot 100-on jelenleg a 18. helyen tartózkodik, de talán a The One That Got Away is eléri majd az első helyet a listán, mint az előző öt kislemez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek