Starity

Kim Kardashian férje nem akar válni

2011. november 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár nemrég adta be a válókeresetet, ám egy probléma akadt a válással kapcsolatban: Kris Humphries nem akar válni.

hirdetés
Kim Kardashian férje nem akar válni

Kim Kardashian és férje, Kris Humphries házassága most a romokban hever. A valóságshow-sztár úgy döntött, három hónap együttélés után elválik férjétől, ám akadt egy kicsi gond, mivel az NBA-játékos nem akar szakítani feleségével.

A Life & Style magazin értesülései szerint Kim férjének esze ágában sincs elválni feleségétől. Kim Kardashian mindenáron tovább szeretne lépni, ám az NBA-játékos foggal és körömmel harcol, hogy megmentse kapcsolatát. Kris elmondta, hogy számára a házasság egy szent dolog, és minden akadályt le fog győzni, ami az útjában áll.

Nemrég Kim kisasszonyt azzal vádolták, hogy csak a pénzért és a népszerűségért ment férjhez, hiszen az esküvővel Kim nyolc millió dollárral lett gazdagabb, de természetesen a valóságshow-sztár azt állítja, hogy szerelemből ment hozzá Kris Humphrieshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek