Starity

Ryan Reynolds és Blake Lively egy pár

2011. november 13. 11:11   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zöld Lámpás két főszereplője pár héttel ezelőtt még tagadta, hogy egy pár lenne, most pedig már közös lakást vásárolnának.

hirdetés
Ryan Reynolds és Blake Lively egy pár

Néhány hónapja már folyik a találgatás, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively többek-e puszta kollégáknál. Néhány közeli barát szerint Lively azért szakított Leonardo DiCaprióval, hogy együtt lehessen a Scarlett Johanssontól éppen elvált Reynoldsszal, azonban ezt akkor mind a ketten tagadták.

Pár hete azonban Lively felbukkant Bostonban, ahol Reynolds új filmjét forgatta, az R.I.P.D.-t, ahol többször is látták őket kettesben – hol kutyát sétáltatni, hol pedig meghitten ebédelni. A két színész még ekkor sem vállalta nyíltan, hogy egy párt alkotnának.

Most viszont együtt látták őket New Yorkban, egy manhattani apartmanházban, ahol egy több mint négymillió dolláros lakást néztek meg. Vajon ez azt jelenti, hogy már az összeköltözésen gondolkoznak?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek