Starity

Nagy Feró dühös mentortársaira

2011. november 14. 15:03   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dühösen fakadt ki Nagy Feró a szombati X-Faktor után, ugyanis az ő mentoráltja búcsúzott. Szerinte bosszúból ejtették ki szombat este Alexát.

hirdetés
Nagy Feró dühös mentortársaira

A nemzet csótánya kiakadt a többi mentorra, szerinte ugyanis azért ejtették ki Bagosi Alexát, mert irigyek rá amiatt, hogy még mindhárom mentoráltja versenyben volt.

„Megvisel, hogy a mentorok igazságtalanul döntöttek, mert Lil C halál gyenge volt. Össze sem lehet hasonlítani Alexával, úgyhogy nem is értem, hogy küldhették őt haza. Lehet, irigyek voltak arra, hogy nekem még mindhárom lányom versenyben volt, és muszáj volt kiszórni egyet” – mesélte a Blikknek a 65 éves Feró.

A művész nagyon a szívére vette „lánya” kiesését, szerinte ugyanis a tehetségek minden erejükkel azon vannak, hogy megfeleljenek a mentoroknak – akik viszont teljesen összezavarják őket, hiszen a dicséretek mellé rengeteg negatív dolog társul. Geszti Péter hozzátette, hogy megérti Ferót, de nekik hosszú távon kell gondolkodniuk, és Lil C-ben több fantáziát láttak, ezért küldték haza a 21 éves énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek