Starity

Megkezdődött a tévécsatornák harca Alekoszért

2011. november 16. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub a tettek mezejére lépett és máris két hivatalos levél landolt az ÖsszeEsküvők rezidenciájánál Alekosz nevére címezve.

hirdetés
Megkezdődött a tévécsatornák harca Alekoszért

Az anyacsatorna nem nézte tovább tétlenül Alekosz árulását és futárral küldött levelet Alekosznak. Hajdú Péter, az ÖsszeEsküvők producere nem érti, hogy miért a műsor helyszínére küldték a papírokat, hiszen Alekosz nem itt lakik, a külvilággal pedig nem tarthatja a kapcsolatot. Ők pedig nem bonthatják fel a küldeményt a levéltitok megsértése miatt.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub minden fronton támadást indított, bár azt nem értjük, hogy miért az ÖsszeEsküvők rezidenciájára címezték a levelet, hiszen Alekosz nem itt él. Elkezdődött a háború, mi pedig bátran nézünk elébe” – jelentette ki a Blikk megkeresésére Hajdú, aki számára még szintén rejtély a borítékok tartalma.

A Való Világ 4 nyertesének piszkos múltjára is tegnap derült fény, nem kizárt, hogy ez is az RTL Klub támadásának része.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek