Starity

VV Olivér: „Alekosz egy hálátlan áruló!”

2011. november 11. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2-höz átigazolt Alekoszt a villabeli legjobb barátja is élesen bírálta. A görög csődör annak a csatornának fordított hátat, aki híressé tette.

hirdetés
VV Olivér: „Alekosz egy hálátlan áruló!”

Bombaként robbant a hír tegnap, mikor kiderült, hogy Alekoszt átcsábította a TV2-höz Hajdú Péter. A Való Világ 4 győztese már be is költözött édesanyjával együtt az ÖsszeEsküvők rezidenciájába, ahol tovább keresheti a megfelelő arát.

VV Olivér a valóságshow alatt a legjobb pajtása volt Alekosznak, azóta viszont már korántsem ápolnak olyan közeli viszonyt. A görög leginkább csak pornófilmjével és könyvének megírásával volt elfoglalva, és felé sem nézett, pedig egykori villatársa még egy önálló műsort is megszervezett neki.

„Megdöbbentem, és először azt hittem, valami viccről van szó, amikor meghallottam, mit is tett Alekosz! Ez nálam kiverte a biztosítékot, hiszen egy éve egy senki volt, akiből az RTL Klub csinált valakit. Mondjuk ki: oda szart, ahonnan enni kapott! Ilyen mértékű hálátlanságról még sohasem hallottam a médiában. Egy szóval tudnám csak jellemezni: áruló!” – mondta Simor Olivér az Új Ásznak.

Alekosz körülbelül 80 millió forintot bukhat el, ha az RTL Klub jogászai a szerződés szerint mindent kikövetelnek. Egyelőre nem tudni, hogy a TV2-nek fog-e hozni ennyit a konyhára a nagydumás szereplése a nézettségi versenyben folyamatosan rosszul teljesítő ÖsszeEsküvőkben. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy Hajdú Péter, a műsor producere nem bízta a véletlenre, és jóelőre gondosan kitervelt mindent, számolva a súlyos anyagi terhekkel is, amelyeket úgy néz ki, a TV2-nek kell majd állnia.

Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek