Starity

Alekosz és édesanyja beköltözött az ÖsszeEsküvőkbe!

2011. november 10. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő bejelentést tett Alekosz a Frizbiben. A Való Világ negyedik szériájának győztese tovább keresi menyasszonyát, ám ezúttal a TV2 képernyőjén.

hirdetés
Alekosz és édesanyja beköltözött az ÖsszeEsküvőkbe!

A görög csábító jött, látott és beköltözött! Alekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy a TV2 képernyőjén, az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget a valóságshow-hősnek. Minderről a Frizbi felvételén meséltek csütörtök délután.

Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi amorózó. A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a reality sztár „csak” egy interjú miatt jött el Hajdú Péterhez. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy lételeme a játék és szívesen megmérkőzne a TV2 napi realityjében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül. Alekosz ekkor a kamerák elé szólította az édesanyját, Vája asszonyt, akivel az interjú után máris a budaörsi Rezidencia felé vették az irányt.

Nem tudni, hogy Alekosz melyik lányt nézte ki magának, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezése fenekestül felforgatja az ÖsszeEsküvők játékosainak életét.

Fotó: TV2

A Velvet utánajárt, milyen jogi következményekkel számolhat az RTL Klubbal jelenleg is szerződésben álló celeb, ha valóban átigazol a csatornához. Kolosi Péter szerint a teljes valóvilágos nyereményétől kezdve mindent elveszíthet, amit a csatornától kapott, és ez több tízmilliós tétel.

„Ha Alekosz valóban megjelenik a konkurens csatornán, akkor azzal megszegi a szerződését, és a legkeményebb következményekkel kell számolnia” – tudta meg a Velvet a Való világ szóvivőjétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek