Starity

Mirror Mirror, az újabb Hófehérke-történet

2011. november 16. 12:12   |   Szerző: leila1992

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a másik Hófehérke-adaptáció bemutatója is, amely a Mirror Mirror címet viseli, és derűsebb, mint a szintén jövőre érkező társa.

hirdetés
Mirror Mirror, az újabb Hófehérke-történet

A 2012-es évet lefoglalta magának a fehér bőrű, fekete hajú hercegnő. Hófehérke karaktere megihlette a filmkészítőket, akik két adaptációval is hódolnak jövőre a Disney legsikeresebb szépségének a története előtt. A Hófehérke és a Vadász című film teljesen más szemszögből fogja megközelíteni a megmérgezett lány történetét, míg a szintén 2012-ben érkező Mirror Mirror egy viccesebb és mesés közegbe helyezi azt.

A szereposztásra nem panaszkodhatunk, hiszen Lily Collins formálja meg Hófehérkét, míg Julia Roberts díszeleg a gonosz – ámde igen sziporkázó – királynő szerepében. Rupert Sanders változatával ellentétben, itt a vadász egyáltalán nem szerepel a történetben. A féltékeny királynő az emberevő szörnyektől hemzsegő erdőbe küldi Hófehérkét, akit egy csapat bandita ment meg, és az ő segítségükkel – meg persze a herceggel az oldalán – indul el, hogy letaszítsa a trónról a zsarnok uralkodót.

A hazánkban csak Tükröm, tükröm címmel emlegetett tündérmese feldolgozás 2012. március 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek