Starity

Egy újabb adag őrület Bon Temps városában

2011. november 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz származású Valentina Crevi csatlakozik a True Blood csapatához. A karakterét leginkább úgy lehetne jellemezni, mint Russel és Maryann szerelemgyereke.

hirdetés
Egy újabb adag őrület Bon Temps városában

Természetfeletti lényekből nincs hiány a True Blood háza táján, de amint felbukkannak, általában azon nyomban ki is vonják őket a forgalomból. Már volt róla szó, hogy Dale Dickey vérfarkas-anyukává lényegül, sőt, még Lucy Griffiths is beugrik meglátogatni a testvérét, de úgy tűnik, a készítők még több új arcra vágynak, hiszen Valentina Crevi szerepe lehet a legújabb visszatérő karakter.

A THR True Blood castingjaival kapcsolatos értesülései szerint Valentina egy igazán fogós karaktert kapott: Salomét fogja megtestesíteni. A kifejezetten öregnek híresztelt vámpírnő kivételes csábító erejével, és kiemelkedő intelligenciájával az egyik legveszélyesebb karakter hírében áll. Azt is elárulták, hogy kivételes képessége, hogy tökéletesen el tudja titkolni erejét, ha úgy kívánja – emellett pedig egy jó adag őrület is bujkál benne, ami nem kevés bonyodalomhoz vezethet. Van rá esély, hogy ő lesz az ötödik évad fő gonosza, de ha nem is ezt a szerepkört hivatott ellátni, úgy tűnik, elég potenciális kulcskarakter ahhoz, hogy vele nyissák az évadot. A fanatikusok viszont már előre megjósolták, hogy Sookie-val valószínűleg nem valami rózsás kapcsolatot fog ápolni.

Érdekes más részről viszont a névválasztás is. Ugyan sok mindent nem árultak el Salome karakteréről, viszont sokan az Új testamentumban megismert női alakra találgatnak. A történet szerint Salome, Heródiás lánya táncolt (valahol a hét főbűn táncaként is említik) a vendégeknek Heródes király születésnapján, és annyira megtetszett Heródesnek, hogy megesküdött neki, akármit kér tőle a lány, megadja neki. Ő pedig úgy is tett, és Keresztelő János fejét kérte egy ezüst tálcán – amit meg is kapott, ezért a veszélyes női csábítás és hidegség jelképe lett. Még nem tudhatjuk, a készítők ugyanezt a karaktert szeretnék-e felhasználni, minden esetre erősen hangsúlyozták, hogy Salome igazán öreg, ősi vámpír.

A 35 éves Valentina Rómában született, édesapja, Tonino Crevi olasz rendező, nagyapja pedig az olasz színész, Gino Cervibegan. Tízéves korában kezdte foglalkoztatni a színészet, és már több filmben is szerepelt, mint például az 1996-os The Portrait of a Ladyben, vagy a 2011-es Jane Eyre-ben. Ezen kívül szerepet kapott még a BBC Zen című sorozatában is, Rufus Sewell oldalán.

Stephen Moyer a napokban nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy szerinte a True Bloodban még több évad van, ragaszkodva ahhoz a tényhez, hogy rengeteg felhasználható történet és karakter hever parlagon. A True Blood sztárjai 2012 nyarán térnek vissza a tévéképernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek