Starity

Megjelent Rebecca Black harmadik klipje

2011. november 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca nem adja fel! Megjelent harmadik kisfilmje, POI címmel. A klipben Rebby szerelmes egy fiúba, de ugyanakkor egy vidámparkban bulizik a barátnőivel.

hirdetés
Megjelent Rebecca Black harmadik klipje

Miután hírt kaptunk arról, hogy Rebecca Black leforgatta harmadik klipjét, POI címmel, kíváncsian vártuk, hogy ezúttal sikerül-e valami olyat csinálnia, ami az emberek többségének tetszik.

A POI (Person of Interest) című számot, már kedden, azaz november 15-én lehetett először meghallgatni, Rebecca hivatalos YouTube-csatornáján, most pedig megjelent a hozzá tartozó klip is.

A rövidfilm egy vidámparkban játszódik, Los Angelesben. Láthatjuk Rebeccát a barátnőivel bulizni, miközben szerelmes egy fiúba. Együtt elmennek gokártozni, de még egy macit is cipelnek magukkal. Az egész kisfilm a mókára, a kacagásra épült, így a két fiatal közötti kialakult érzésekre nem vetnek nagy hangsúlyt.

Rebby elmondása szerint ez egy komolyabb, mégis vicces klip lett. „Nagyon élveztem a forgatás minden percét, szerintem ez egy komolyabb klip lett, mint a Friday. Remélem tetszik nektek!” – tweetelte az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek