Starity

Elton John újra Gagával dolgozik

2011. november 18. 18:06   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő megerősítette, hogy ő és Elton John újra össze fognak állni, hogy elkészítsenek egy közös dalt.

hirdetés
Elton John újra Gagával dolgozik

Lady Gaga elmondhatja magáról, hogy sok neves zenésszel dolgozott már együtt, annak ellenére, hogy ő jobban szeret saját lábán állni. Beyoncé és Gaga először az MTV 2009-es Video Music Awards-gáláján találkozott, majd elkészítették Video Phone és Telephone dalukat, melyekhez klipet is készítettek, és a dívák mára már barátnők lettek. Az énekesnő ezenkívül elmondhatja, hogy dolgozott már Cherrel, Stinggel és Tony Bennett-tel is.

Gaga és Elton nagyon jó kapcsolatot ápolnak, hiszen az énekesnő lett Elton fiának keresztanyja. A páros először a 2010-es Grammy-díjátadón lépett fel az énekesnő Speechless és Elton Your Song dalával a zongoránál. Ezek után újra összeálltak, hogy felvegyenek egy dalt a Gnómeó és Júlia animációs filmhez, a Hello, Hellót.

Lady Gaga jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, ahol májusban megjelent Born This Way albumát népszerűsíti. Ennek keretein belül jelent meg november 16-án Alan Carr műsorában, ahol elmondta, hogy ő és Elton újabb közös dalt fognak elkészíteni. Azt azonban, hogy hol hallhatjuk majd meg, még nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek