Starity

Alizée jótékonykodik

2011. november 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November másodikán jelent meg a Des Ricochets című dalhoz készült klip, melyben a Moi Lolita című sláger által ismertté vált Alizée is szerepel.

hirdetés
Alizée jótékonykodik

November másodikán jelent meg a Des Ricochets című szerzeményhez készült klip, melyen nem kevesebb, mint 60 előadó dolgozott, köztük Alizée is. A dalból származó összes bevételt az UNICEF-nek ajánlják fel, hogy segítsék az afrikai gyerekeket.

A kisfilm már a YouTube-on is debütált. Noha a korzikai énekesnő csak pár képkocka erejéig tűnik fel benne, a francia közönség nagyon pozitívan fogadta a dalt.

Annak ellenére, hogy Alizée mostanában nincs a közzéppontban, továbbra is keményen dolgozik. 2012-ben az énekesnő új albummal jelentkezik, s a munkálatok mellett még jótékonykodásra is jut ideje. Alizée egyébként is szinte minden évben részt vesz az Enfoirés-n, mely egy jótékonysági koncertsorozat Franciaországban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek