Starity

Lady Gaga megvédte Adele-t

2011. november 19. 12:12   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg a két énekesnő rajongói közt dúl a harc, addig ők jó kapcsolatot ápolnak egymással.

hirdetés
Lady Gaga megvédte Adele-t

A két énekesnő, Lady Gaga és Adele rajongótábora közt már egy jó ideje forr a levegő. Mindkét fél a saját kedvencét próbálja védeni ilyen-olyan érvekkel, de közben csak a másik félt sértegetik. Lady Gaga elmondta, soha nem nézné meg azokat a hozzászólásokat, amiket a rajongói írtak Adele-ről, aki több lemezt adott el, mint kedvencük.

„Bárki, aki rosszat mond Adele-ről, ássa el magát. Semmiképp nem támogatom ezt a viselkedést. Nem olvastam el semmi konkrétat, de ha tényleg megtörtént, akkor egyáltalán nem tűröm el az ilyet.”

Gaga nyitotta csütörtök este a Children In Need Rocks jótékonysági koncertet Born This Way, The Edge Of Glory és Marry The Night dalaival. Elmondta, hogy nagyon örül a programnak, hiszen hasonló az ő jótékonysági akciójához, amit édesanyjával együtt indított el. Számára ez is egy indok arra, amiért nem szeretné, ha rajongói ilyen üzeneteket szánnának Adelenek.

„Nagyon szeretem őt, annyira édes, és váltottunk már pár levelet az egymást iránt érzett szeretetünkről. A legjobbakat kívánom neki a felépülésben, és már alig várom, hogy hallhassam az új dalait” – nyilatkozta a Ferrero Rocher-ként is csábító Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek