Starity

Rihanna utálja a szingli életet

2011. november 20. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nemrég felröppentek a pletykák, miszerint Rihanna újra bepasizott, most mégis szinglinek vallotta magát, és azt is elmondta, hogy nem élvezi ezt az állapotot.

hirdetés
Rihanna utálja a szingli életet

Rihanna hivatalosan is tagadta, hogy összejött volna Dudley O'Shaughnessy-vel, azonban azt is elmondta, hogy nem nagyon jön be neki a szingli élet. Bevallása szerint, senki sem ért hozzá, mióta szakított előző barátjával, Matt Kemppel, és nem is randizgatott azóta.

„Nem randizom Dudley-val. Ami azt illeti, senkivel sem randizom. És nem vagyok túlzottan boldog szingliként. Igazából, szinglinek lenni elég szar” – panaszkodot Riri az Ellen Show-ban.

Majd azt is elmesélte, hogy milyen szempontokat tart szem előtt, amikor párt választ: „Az olyan férfiak jönnek be igazán, akik valamennyire agresszívak, de egyben titokzatosak is. Azonban a legfontosabb szempont mégis az, hogy legyen magabiztos. Imádom, ha egy pasinak van önbizalma, és érezteti velem, hogy ő a férfi a kettőnk közül. Én egy hölgy vagyok, és számomra csak úgy működhet egy kapcsolat, ha mindenki a saját szerepét játssza. Sajnálom, de én nem tudom a férfit a játszani. Egyszerűen nem akarom! A munkámban így is mindig nekem kell hordanom a nadrágot.”

Mindenesetre Rihanna egyszer már megjárta egy agresszív férfival, Chris Brownnal, aki egy féltékenységi roham miatt alaposan helybenhagyta az énekesnőt. Viszont a barbadosi szépség azt is elárulta, hogy most egyébként sincs sok ideje a pasizásra, ugyanis folyamatosan új albumával van elfoglalva.

„Most minden időmet a munkába áldozom. Ha nem is mindet, a nagy részét. És ez határozottan hátráltatja a magánéletemet, ami igazából most nem is létezik. De ez nem jó, hosszútávon biztos nem. Sem nekem, sem neki – mondta, miközben lábai közé mutatott. – Ezért is lógok szabadidőmben folyton a Twitteren. Mert így legalább a rajongóimmal tudom tartani a kapcsolatot, ha már nem akad semmilyen szemrevaló préda.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek