Starity

Viaszbaba készült Bieberékről

2011. november 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert és barátnőjét a Madame Tussaud múzeumban is megtekinthetik ezentúl, a fiatal páros viaszmásait ugyanis kiállították.

hirdetés
Viaszbaba készült Bieberékről

Elkészült a legújabb Justin–Selena-alkotás, méghozzá viaszos formában. A fiatal tehetségpalántákról ezúttal waxbabákat gyártottak, amelyek Madame Tussaud New York-i panoptikumában kaptak helyet, melynek hála a tinisztárok szerelme egyízben biztosan tartós lesz.

A szobrok bemutatására csütörtökön került sor. Mindkét hasonmás karácsonyi hangulatú háttér előtt foglal helyet, Justin egyszerű fekete öltönyben, míg Selena arany miniruhában pompázik.

Bieber és barátnője már több mint egy éve járnak, noha eleinte még saját maguknak sem merték bevallani érzéseiket. Az biztos, hogy kapcsolatuk a média és a rajongók miatt döcögősen halad, hiszen számtalanszor megpróbálták már szétszakítani a két szerelmest – legutóbb például akkor, amikor a Baby énekesét az apaság hírével vádolták meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek