Starity

Bizonyíték van Justin Bieber apaságára

2011. november 11. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állítólagos anya, a 20 éves Mariah Yeater exkluzív interjút adott az Insider magazinnak, mert elege lett, hogy hazugnak nevezik. Állítása szerint nincs szükség a DNS-tesztre, ugyanis bizonyítéka van Bieber ellen.

hirdetés
Bizonyíték van Justin Bieber apaságára

Jó ideje Justin Bieber apasági kálváriájával van tele a sajtó. Egy 20 éves rajongó adott be apasági pert a tinisztár ellen, azt állítva, hogy ő a három hónapos gyermeke édesapja. Justin nem nagyon beszél az ügyről, de párja, Selena Gomez teljes mértékben kiállt mellette, és nem hisz a rosszindulatú pletykáknak. Természetesen a rajongók is imádott énekesük pártján állnak, és Mariah Yeater ellen fordultak.

A minap Mariah exkluzív interjút adott az Insider magazinnak, mert elege lett abból, hogy hazugnak nevezik. A beszélgetés során elmondta, hogy döntő bizonyítéka van amellett, hogy Justin az apa, és már át is nyújtotta ezt a bíróságnak.

Eközben Bieber DNS-teszttel akarja bizonyítani ártatlanságát, amire rövid időn belül sort is kerít, s a végeredményt követően pedig be fogja perelni vádlóját, aki rendíthetetlenül állítja, hogy a kanadai énekestől született kisfia.

A rajongók halálos fenyegetéseket is küldtek a Mariah-nak, de sokkal súlyosabb gondokkal is szembe kell néznie: ha fény derül arra, hogy hazugság volt a vád, Bieber menedzsmentje biztos, hogy be fogja perelni rágalmazásért. De ha netalán kiderül, hogy tényleg Justin az apa, akkor is számíthat büntetésre, mivel kiskorú megrontásáért is bíróság elé állíthatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek