Starity

Lady Gaga szemetesbe pisil

2011. november 20. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sosem lehet tudni, hogy Lady Gaga mivel fog legközelebb sokkolni. Legújabb kijelentésében elismerte, előfordult már olyan, hogy egy szemetesládába vizelt.

hirdetés
Lady Gaga szemetesbe pisil

Kétségkívül Lady Gaga napjaink egyik legmegosztóbb és legmegbotránkoztatóbb sztárja. Számtalan dologgal sokkolta már a nagyérdeműt, vegyük például azt, amikor olyan jelmezt öltött magára, melyben úgy tűnt, mintha tulajdon fejét tartaná a kezében, vagy mikor pénisz alakú mikrofonnal koncertezett. Legutóbb viszont bevallotta, hogy néha belepisil a szemetesbe.

Azonban erre is van magyarázat, és az énekesnő nem csak szimpla kedvtelésből teszi ezt. Bevallása szerint a WC túl messze van az öltözőjétől, és mikor egy koncert alatt tör rá az inger, már nem tud időben kiérni.

„Elég gyakran előfordul, hogy az öltözőm szemetesébe pisilek – vallotta be a The Sun magazinnak. – A mosdó mindig a folyosó másik végén van, és nekem még át is kell öltöznöm, így csak annyit mondok, hogy »b*sszátok meg!«, és belepisilek. Máskülönben Latey Gaga [Elkésett Gaga] lennék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek