Starity

VV Shadi: „Csak blöfföltem Attilának”

2011. november 21. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Shadi vasárnap este hagyta el a villát, miután első párbajában alulmaradt Eszterrel szemben. Ezután Attilát megfenyegette, hogy minden mocskos részletet ki fog teregetni a múltjáról. Azonban kiderült, hogy ezt nem gondolta komolyan.

hirdetés
VV Shadi: „Csak blöfföltem Attilának”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vasárnap este Eszter és Shadi párbaját követhettük végig, amit nagy fölénnyel az ügyvédnő nyert meg. Ezek után az alulmaradt félnek lehetősége volt elbúcsúzni az egyik villalakótól, de Shadi ezt az időt arra fordította, hogy tévéképernyőn keresztül megfenyegette Attilát, ugyanis szerinte ő pszichoterrorban tartja a többieket, ezt pedig meg akarja bosszúlni. Megígérte neki, hogy minden mocskos titkot ki fog deríteni a múltjával kapcsolatban, és a nyilvánosság elé fogja tárni. Válaszként Attila káromkodva és röhögve búcsúzott el a kiesett játékostól.

Később Shadi interjút adott a Hír24-nek, amiben elmondta, ő csak blöffölt, de biztos benne, hogy Attila komolyan vette: „Annak örülök, hogy blöffölhettem egyet Atinak, mert tudom azt, hogy mindent túlkombinál és túlgondol. Én azt mondtam neki utolsó szó jogán, hogy el fogom mondani az embereknek, a nézőknek róla az igazat, de egyáltalán nem fogok vele foglalkozni, megmondom őszintén, mert pont nem érdekel.”

Hogy a kijelentés miként fogja befolyásolni a villa hangulatát, az majd idővel kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek