Starity

Egy párt alkot Emma Stone és Andrew Garfield

2011. november 21. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap kéz a kézben kapták lencsevégre Emma Stone-t és Andrew Garfieldot, így most már biztosnak vehetjük, hogy valóban együtt vannak.

hirdetés
Egy párt alkot Emma Stone és Andrew Garfield

Emma Stone és Andrew Garfield A csodálatos Pókember forgatásán találkoztak először, és már a kezdetekkor szárnyra kaptak olyan hírek, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat. Mindkét fél próbált kibúvókat keresni, amikor megkérdezték tőlük a riporterek, valóban együtt vannak-e.

Hivatalos bejelentések helyett leginkább a képek beszéltek. Hónap elején együtt mentek Halloween-buliba, majd múlt héten Andrew meglátogatta Emmát a Gangster Squad forgatásán, ahol ölelgették egymást. Vasárnap pedig New Yorkban kéz a kézben sétáltak a paparazzók szeme láttára, ezzel pedig eloszlatták a szóbeszédeket, amik végülis igaznak bizonyultak. Valószínűleg ennek a kapcsolat legkevésbé Jim Carrey örül, aki nyáron vallott szerelmet videón keresztül a színésznőnek.


Andrew Garfield és Emma Stone kéz a kézben New York utcáin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek