Starity

Jövőre Velencére költözik az EFOTT

2011. november 23. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között. A legnagyobb magyar zenekarok, a hamisítatlan EFOTT-hangulat és a változatos kulturális- és sportprogramok évtizedek óta adottak, ehhez társulnak hozzá jövőre a Velencei-tó remek természeti adottságai, valamint a házigazda Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kreatív csapata.

hirdetés
Jövőre Velencére költözik az EFOTT

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) hazánk legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztiválja, amely az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is közel hetvenezren látogattak el. Az 1976 óta vándorló, folyamatosan bővülő hallgatói rendezvény jövő nyáron egy kiváló környezeti adottságokkal rendelkező helyszínre, Velencére költözik.

Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák: wakeboard, kosárlabda, strandfoci, tenisz, röplabda, valamint túra- és sárkányhajózási lehetőségek. A fesztivál területén, azaz Velencei Vízi Várban minden eddiginél több sportolási lehetőség várja a látogatókat, így a 2012-es EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport.

A következő EFOTT-on is a legnagyobb hazai előadók zenéjére szórakozhatnak a hallgatók, s a szervezők annyit elárulnak, hogy jövőre sem lesz hiány a meglepetésekben és a rendhagyó, különleges, kizárólag a fesztiválra szervezett produkciókban.


Fotó: Red Lemon Média

A házigazda felsőoktatási intézmény a számos kulturális hagyománnyal rendelkező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amelynek Egyetemi Hallgatói Képviselete mindent megtesz azért, hogy felejthetetlenné tegyék hallgatótársaiknak a 2012-es fesztivált.

A djuice névadó támogatóként jövőre is hozzájárul a fesztivál programjaihoz és magas színvonalához. A TakarékPont, Rauch Hungária és Heineken Hungária pedig főtámogatóként lesz jelen Velencén.

Az EFOTT 2012. július 3-8. között hazánk második legnagyobb tavát változtatja a nyár legnagyobb bulihelyszínévé! Karácsonyra is ajándékozhatunk már EFOTT-hetijegyet! December elsejétől 11.990 Ft-os kedvezményes áron kapható a heti bérlet.

Tibi bácsi nem pihen

A legutóbbi Fridge Fesztiválon egy rossz mozdulat miatt sikerült összetörnie magát Dévényi Tibornak, amikor lezuhant a színpadról. A zúzódások és az orvosi intés ellenére ő mégis kijelentette, hogy nélküle nincs EFOTT, így történhet bármi, ő biztosan ott lesz a nyári rendezvényen.

„Már hagyomány, hogy jelen vagyok a rendezvényen, és szinte mindennap odaállok a lemezjátszó mögé. Nagyon örülök, hogy sikerült megszerettetni a fiatalokkal a retrót” – mondta Tibi bácsi a sajtótájékoztatón.


Fotó: Red Lemon Média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek