Starity

Súlyos terhet cipel a vállán Keresztes Ildikó

2011. november 23. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, miért tör ki olyan gyakran könnyekben az X-Faktor mentora az adásban. Nevelőapja elvesztése óta hatalmas fájdalom van a szívében.

hirdetés
Súlyos terhet cipel a vállán Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikót mostanában sokszor láthattuk kiborulni az X-Faktorban. A legnagyobb drámai jelenetet Demes Tamás kiesése okozta, ahol a mentor sírógörcsben tört ki.

Ildikó elmesélte a Blikknek, hogy egy hónappal ezelőtt veszítette el nevelőapját, ami nagyon megviselte. Bármennyire is próbál erős maradni, a felgyülemlett érzelmi töltet előjön belőle, amikor újabb, hozzá közel álló emberektől kell búcsúznia a műsorban.

„Azt mondják, a lelki teher sokkal nehezebb, mint a fizikai fáradtság, de nekem akkor is megéri. Ez egyszerre áldás és átok is, hiszen ezeket a mély érzelmeket bele tudom vinni az előadásomba mind az éneklésben, mind pedig a színpadon. Úgyhogy én azzal sosem szoktam foglalkozni, hogy azt mondják, jaj, a Keresztes megint sír, hiszen én így adom ki magamból az érzéseimet. Lehet, hogy ha itt nem tudna kijönni, akkor már rég felrobbantam volna” – osztotta meg érzelmeit.

Az anyatigris jelenleg már csak egyetlen mentoráltja, Baritz Gergő sikeréért küzd az X-Faktorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek