Starity

Tamás édesanyja csalódott Keresztes Ildikóban

2011. október 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisebb sokkot kapott a szombaton drámai döntéshelyzetbe kerülő Keresztes Ildikó, a kieső Demes Tamás édesanyja pedig kiakadt, és kemény szavakkal illette az ítészt.

hirdetés
Tamás édesanyja csalódott Keresztes Ildikóban

A szombati X-Faktor szavazása drámai végeredménnyel zárult. Azonos mentor két játékosa volt kénytelen párbajozni egymással, így Keresztes Ildikó a műsor történetében először került ilyen döntéshelyzetbe.

Az mentor sírógörcsben tört ki, miután óriási drámai feszültségek között kimondta a távozó Demes Tamás nevét. Nem lett volna muszáj, hogy az ő szavazata döntsön, ha Lil C-t választja, a közönségnek kellett volna kimondania a végső szót. A Kárpátaljáról érkező Tamás édsanyja utóbbit várta volna Ildikótól, ezért a döntéséért kemény szavakkal bírtálta őt a színfalak mögött végső elkeseredettségében.

„Nekem három gyerekem van, és ha is azt mondaná nekem valaki, válasszak közülük, képtelen lennék rá. Ha Ildikó valóban egy igazi anyatigris lenne, nem tudott volna dönteni a két »fia« közül, mivel megszakadt volna a szíve!” – kesergett az édesanya a Blikk riporterének.

Keresztes Ildikót is megviselték a történtek, a műsor után bezárkózott öltözőjébe és csak bizalmasait engedte be, valamint nagy nehezen a Bors munkatársát, akinek szipogva mesélte el, mit érzett ebben a nem mindennapi helyzetben.

„Sokkos állapotban vagyok. Tavaly megfogadtam, hogy megóvom magam a sok fájdalomtól, és idén nem engedem közel magamhoz a mentoráltjaimat. Azonban hamar rájöttem, hogy így én nem tudok dolgozni, mindhárom versenyzőmet nagyon megszerettem. Tamás és Lil C között borzasztóan nehéz volt döntenem. Először azt hittem, csak álmodom. Nekem akkor ott megszűnt a külvilág, azt sem tudtam, ki kire szavazott a többi mentor közül. Végül azt mondtam magamnak, itt nem szabad spekulálni, csak az őszinteség és a színtiszta szakmaiság segíthet át ezen a pillanaton” – mondta Ildikó, aki a műsor után nagyon sokat beszélt mentoráltjaival és megígérte Tamásnak, hogy mindenben támogatni fogja a továbbiakban.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek