Starity

Mégsem válik Keresztes Ildikó?

2011. november 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég robbant a hír, miszerint Keresztes Ildikó házassága zátonyra futott, és válnak. Most mindent tagad az X-Faktor mentora!

hirdetés
Mégsem válik Keresztes Ildikó?

AZ elmúlt napokban minden sajtótermék attól volt hangos, hogy Keresztes Ildikó és férje, Kicska László úgy döntöttek, elválnak. Ildikó erről nem beszélt, ismerősei azonban kitálaltak a sajtónak, természetesen minden rosszindulat nélkül, és csupán szerették volna kielégíteni az emberek kíváncsiságát. A Blikknek nyilatkozó ismerősök például azt ecsetelték, hogy az Edda basszusgitárosa egy fiatal lány miatt hagyta el Keresztest.

Az X-Faktor mentora azonban úgy gondolja, hogy magánélete csak rá tartozik, de miután látta, hogy újabb és újabb cikkek jelentek meg a válásáról, elmondta legutóbbi nyilatkozatában, hogy szó sincs arról, hogy vége lenne 25 éves házasságának.

„Nem szeretném, ha olyanokat írnának le, amiket én nem mondok!” – mondta Ildikó, és csupán egy kis türelmet kért rajongóitól és kollégáitól, míg rendezik azokat a problémákat, amik a házasságukban felmerültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek