Starity

Újabb vámpíros sorozat - ezúttal a Viasaton

2010. július 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Holdfény című sorozat dögös vámpír-vadászát Alex O’Loughlin alakítja majd. A sorozatot és Alexet Te is megnézheted minden nap július 5-től a Viasat 3 műsorán!

hirdetés
Újabb vámpíros sorozat - ezúttal a Viasaton

A Viasat 3 Holdfény címmel indít útjára egy újabb vámpíros sorozatot. A főszerepben Mick St. John lesz, aki egy vámpír-nyomozó, a szerep megformálója pedig Alex O’Loughlin. A karakter magánnyomozó is, akinek kedvese egy szőke riporternő, mely szerelmi szál az egész sorozaton keresztül fut majd.

Mick-ről még érdemes tudni néhány dolgot. Vámpírrá 60 évvel ezelőtt vált, az akkori menyasszonya egész egyszerűen megharapta, és halhatatlanná tette. Egyébként érdekes vámpír ő, mert a fokhagymát kifejezetten szereti, a kereszt és az ezüstgolyó sem öli meg, de azért a napfényt nem viseli jól. Különleges képességekkel viszont elég rendesen el van látva, magánnyomozóként nagy hasznát veszi ezeknek. Igazi jótevő, aki a gonosz vámpírok ellen harcol, megold bűneseteket, és persze vigyáz a nőre is, ideális pasi, ha már a vámpírok között keresgélünk.

A sorozatot a Viasat 3 minden hétköznap 18:00-tól vetíti majd július 5-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek