Starity

Kristen Stewart a konyhában pihen

2011. november 28. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek sztárja egy igazi konyhatündér. A filmforgatások feszültségeit főzőműsorok nézésével vezeti le, a stábot pedig levesével kényezteti.

hirdetés
Kristen Stewart a konyhában pihen

A színésznő bevallotta, hogy nagy rajongója a Food Network csatornának és a filmforgatások között főzőműsorok nézésével lazítja el magát. Elmondása szerint valódi megszállotja lett a főzésnek, de a saját kulináris képességeit is ezeknek a műsoroknak köszönheti.

„A Breaking Down forgatása alatt állandóan levest főztem, mert iszonyatosan hideg volt. Hatalmas adagot csináltam, hogy mindenkinek jusson egy kicsi és vittem a munkába elosztogatni” magyarázta Kristen Stewart, aki ennek ellenére nem kimondottan büszke arra, hogy ő lett a Twilight rezidens séfje: „Valamiért a főzést nagyon különc dolognak tartom és valahogy mindig zavarban vagyok tőle. Ráadásul a fiúknak hála futótűzként terjedt, hogy a forgatásokon főzök, így most meg minden interjúban erről faggatnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek