Starity

Taylor Swift ellenzi az alkoholt

2011. november 28. 17:05   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal countrycsillag egy interjú során beszélt arról, mennyire ellenzi az alkoholt és a hasonló bűnös szokásokat. Bár ő maga is túl van már az első korty szeszes italon, úgy tűnik, egyáltalán nem tetszett neki, amit tapasztalt.

hirdetés
Taylor Swift ellenzi az alkoholt

Taylor határozottan kitart amellett, hogy az alkohol semmilyen körülmények között nem jó. A 21 éves tinisztár annak ellenére, hogy ilyen fiatal, és elvileg most éli lázadó korszakát, nagyon óvatos és tudatos, bármiről legyen is szó. Nemrég elgondolkodtató kijelentést tett, miszerint számára a hírnév felelősséget jelent, most pedig ahelyett, hogy a bulizásról és az őrületről szólna az élete, arról beszél, milyen fontos a józanság.

„Ittam már, de nem vagyok alkoholista. Nem igazán szeretek inni. Nem mondok olyanokat, hogy »haver, ez a kedvenc időtöltésem«. Marihuánát sem szívok. A dohányzást is szeretném mellőzni, mert énekelek, és nem tenne jót a hangomnak” – nyilatkozta a többszörös Grammy-díjas énekesnő.

Tay utolsó mondata különösen fontos, hiszen nemrég hallhattuk, hogy a cigaretta Adele hangján is megtette a hatását. Reméljük, a botránymentes Swift kisasszony továbbra is a helyes úton marad, és hatalmas hírnevével ugyanilyen odafigyeléssel bánik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek