Starity

Eljegyezték Anne Hathawayt

2011. november 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Day sztárja hamarosan oltár elé áll kedvesével, Adam Shulman ugyanis eljegyezte a fiatal színésznőt.

hirdetés
Eljegyezték Anne Hathawayt

A filmekben már oly gyakran megesett, hogy az Anne által alakított karakter ujjára felhúzták a gyűrűt, most azonban a való életben is bekövetkezett ez a pillanat. A színésznő kedvese ugyanis feltette a nagy kérdést, és a hírek szerint a 29 éves sztár igent mondott – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Anne tegnap már büszkén viselte a párjától kapott gyűrűt. A páros már három éve van együtt, s csaknem egy éve döntöttek úgy, hogy életüket közös lakásban folytatják.

„Egyszerűen szerelmes vagyok belé. Adam teljesen összetörte az álmaimat. Épp azon voltam, hogy kihasználjam a szinglilét örömeit, amikor jött, és felkavart mindent. A szerelem megszállottja lettem” – vallotta be nemrég Az ördög Pradát visel sztárja, aki azt is elmondta a People magazinnak, hogy szerinte ő az igazi.

A színésznőnek természetesen a magánélete mellett karrierjére is jut ideje, hiszen most forgatja A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, melyet majd az előre is nagy sikernek örvendő A nyomorultak követ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek