Starity

Miley Cyrus túl sokat füvezik

2011. november 29. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár egy Bob Marley-t ábrázoló tortát kapott születésnapjára, és elsütött egy viccet, ami elég negatív visszhangot keltett a sajtóban.

hirdetés
Miley Cyrus túl sokat füvezik

Pár nappal ezelőtt közzétettük, hogy Kelly Osbourne szervez partit barátnőjének, az immáron 19 éves Miley Cyrusnak. A Disney-sztár buliján egy Bob Marley-tortát kapott barátaitól. Az énekesnő a finomság láttán elsütött egy viccet a drogokról, ami nem tüntette fel a tinik kedvencét túl jó fényben.

„Honnan tudod, hogy drogos vagy? Ha a barátaid egy Bob Marley-tortával lepnek meg a születésnapodon! Elhiheted, kemény füves vagy, ha ilyen ajándékot kapsz” – állította a tinisztár, aki azóta bőszen magyarázkodik, hogy tisztázza magát.

A színész-énekesnőt persze azonnal védelmezni kezdték az incidens után: szóvivője arra hivatkozik, hogy a jelenlévők átértelmezték Miley mondatát, és nem értik a szarkazmust, míg Kelly Osbourne a Twitteren keresztül világosította fel az embereket arról, hogy a Hannah Montana sztárját poénból Bob Miley-nak hívják.

A sajtóban keltett visszhangnak hála biztosak lehetünk abban, hogy legközelebb Miley kétszer is meggondolja, milyen szavakat használ mondanivalójához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek