Starity

Kelly Osbourne szervez partit a tinisztárnak

2011. november 24. 08:08   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár Miley Cyrus november 23-án töltötte be 19. életévét, s mint kiderült, Kelly Osbourne szervezett neki meglepetéspartit.

hirdetés
Kelly Osbourne szervez partit a tinisztárnak

Miley már többször is csiripelte a Twitter-oldalán, hogy nagyon várja a születésnapját, és a sztárok körében nincs ünneplés hatalmas buli nélkül – amit nem más szervez, mint Kelly Osbourne, ráadásul hatalmas titokban.

Az E! Online arról kérdezte Kellyt, hogy milyen partit tervez Cyrus kisasszonynak: „Ez eléggé bizalmas dolog, de az egyszer biztos, hogy ez lesz a legnagyobb buli Miley életében! 19 éves, és megérdemli, hogy még sokat szórakozzon, mert ennek a lánynak hatalmas nyomás van a vállán, mivel szinte egész életében csak dolgozott, és szerintem az emberek ez idő alatt elfelejtették, hogy Miley-nak is kijár a szórakozás. Szóval az a számára a küldetésem, hogy ez a születésnapja a legjobb nap legyen az életében” – mondta Kelly.

Osbourne azt is hozzátette, hogy napokig tervezte a partit, és az is megesett, hogy este 11-ig a helyszínen volt, és azon törte a fejét, hogy mivel tehetné még jobbá az énekesnő születésnapi buliját. Meg kell hagyni, nagyon szép gesztus ez Kellytől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek