Starity

Megjelent Eric Saade új nagylemeze

2011. november 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett végre a sokak által várva-várt nap, amikor Eric Saade új nagylemeze teljes valójában mindenki számára elérhető.

hirdetés
Megjelent Eric Saade új nagylemeze

A svéd popénekes, Eric Saade mozgalmas éven van túl: márciusban megnyerte a Melodifestivalent, ami azt jelentette hogy utazhat Düsseldorfba az Eurovízióra, majd minden erejével a produkciójára koncentrált, ám a döntőben mégis csak a harmadik lett. A munkát ekkor sem hanyagolta, hiszen nyáron megjelent második albuma, a Saade Vol. 1, illetve a J-Sonnal közös klip, a Hearts In The Air.

Eric a nyarat végigturnézta, majd Európa meghódításáról beszélt, s ősszel megjelent a Devvel közös duettje, a Hotter Than Fire, majd bejelentette, hogy 2012-ben ismét turnéra indul. Ha mindez nem lett volna elég, akkor ma, vagyis november 30-án megjelent a Saade Vol. 2, amelynek dalairól egy héttel a megjelenés előtt már adott összefoglalókat, hogy felcsigázza rajongóit.

Eric ma hajnalban a TV4 reggeli műsorában, a Nyhetsmorgonban adta elő a Hotter Than Fire és a Rocket Science c. dalokat, az albumot pedig Európában online rendeléssel, Svédországban pedig a boltok polcairól is be lehet szerezni immáron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek