Starity

Aranyosi Péter Oláh Ibolya másságával viccelt

2011. november 30. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showder Klub humoristájának, Aranyosi Péternek a hétfői produkcióban Oláh Ibolya leszbikussága volt a témája, ez azonban a műsorba már nem került bele.

hirdetés
Aranyosi Péter Oláh Ibolya másságával viccelt

Az RTL Klub műsorán futó Showder Klub hétfő esti adását reklámozó videóban az egyik humorista, Aranyosi Péter a másságát nemrég felvállaló Oláh Ibolyán viccelődött.

„Engem azért nagyon érdekelne, hogy ki szagolja alulról Ibolyát” – hangzott el a poénnak szánt mondat a humorista szájából.

Az Ibolyával való személyeskedés azonban már nem került bele a hétfői műsorba, csak azok hallhatták a teljes gondolatmenetet Aranyositól, akik jegyet váltottak a műsorra, a rövid bejátszást pedig csak a Való Világ 5 hétfői összefoglalójának nézői láthatták.

Az esettel kapcsolatban az énekesnő nem szándékozik jogi lépéseket tenni, amiről az ügyvédje, Dr. Ruttner György nyilatkozott a Velvetnek: „Tudok az esetről, beszámoltak róla. Egyeztettem Ibolyával. Neki közszereplőként többet kell tűrnie, mint egy átlagos embernek, ezt ő tudja. Ennek van pozitív és negatív kihatása is. Az, hogy a nemi orientációjával valaki így viccelődik, ízléstelennek tartom, de minősítse azt, aki ilyet csinál. Az ügyben nem teszünk konkrét jogi lépéseket.”

A Showder Klub műsorában egyébként nem ez az első ilyen eset, ugyanis nemrég Kovács András Péter az autistákkal humorizált. Utólagos bocsánatkérését pedig azzal próbálta nyomatékosítani, hogy egy mozgássérült embereknek szervezett jótékonysági rendezvényt népszerűsített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek