Starity

Lebetegedett Keresztes Ildikó

2011. december 01. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lelki megpróbáltatások után most a bacilusokkal is meg kell küzdenie Keresztes Ildikónak.

hirdetés
Lebetegedett Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó bármennyire is erősnek mutatja magát, immunrendszere legyengült az elmúlt napok történései miatt. Házassága zátonyra futott, ráadásul naponta jelennek meg újabb pletykák magánélete körül.

Már napok óta éreztem, hogy valami nincs rendben, két napja azonban alig bírtam aludni éjszaka, annyira fájt és kapart a torkom. Mindig én mondtam a mentoráltjaimnak, szedjenek sok vitamint, nehogy összeszedjenek a nagy hajtásban és a rajongókkal való puszilkodás közben valami bacit, erre én dőltem ki" – mesélte a Blikknek a betegeteskedő Ildikó, aki még hozzátette, hogy bármi áron, de össze fogja magát szedni, mert utolsó mentoráltját, Baricz Gergőt nem hagyhatja cserben.

Egyébként azt beszélik, hogy a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnőnek egy sármos fiatalember csapja a szelet. Az információt Ildikó nem erősítette meg, arra hivatkozva, hogy a magánélete nem tartozik senkire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek