Starity

Ingyen koncertezik Britney Spears

2011. december 01. 11:11   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney mindenki számára egyértelművé tette az utóbbi időben, hogy családja és rajongótábora a legfontosabb neki a világon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb ingyenes koncertje.

hirdetés
Ingyen koncertezik Britney Spears

Rosszakaratú híresztelések ide vagy oda, Britney azon ritka sztárok közé tartozik, akik két lábbal a földön járnak. Nem kér semmi extra dolgot koncertjei helyszínére, csupán egy kényelmes kanapét, de ez nem mondható el például Lady Gagáról és Beyoncéről sem.

A napokban viszont újabb tanúbizonyságot tett arról, hogy neki a rajongói rendkívül fontosak. Az énekesnő ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy egy speciális, ingyenes koncertet fog tartani vasárnap Mexikóban.

Nagyon jól éreztem magam, és rengeteg szeretetet kaptam szerte a világon az összes rajongómtól a Femme Fatale turné idején, amiért nagyon hálás vagyok. Ezt a szeretetet szeretném viszonozni, és úgy döntöttem, hogy Mexikóban egy ingyenes koncerttel ajándékozom meg a rajongóimat”kommentálta az eseményt Britney.

A mexikói kormányfő pedig a napokban azt is bejelentette, hogy Britney fogja megnyitni az idei, immáron 15. alkalommal megrendezett Teleton-adománygyűjtő rendezvényt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek