Starity

Derékba törik Kováts Vera karrierje?

2011. december 04. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Kováts Vera kiesett az X-Faktorból, szülei nem engedik neki, hogy továbbépítse karrierjét. A lánynak vissza kell mennie az iskolába, és csak a kötelező fellépéseken jelenhet meg, emellett pénzét sem kapja kézhez.

hirdetés
Derékba törik Kováts Vera karrierje?
Fotó: HOT!

Szombat este Kováts Verának kellett távoznia az X-Faktorból. A műsor adta lehetőségeket viszont nem tudja kihasználni, mivel a szülei visszaparancsolják őt az iskolapadba, a legszükségesebb fellépéseken vehet csak részt, illetve pénzét sem kapja meg nagykorúságáig.

Vera édesanyja, Edit tudta, hogy lánya nem fogja megnyerni a versenyt: „Veronika sem arra hajtott, hogy megnyerje. Ő minden szombaton igyekezett a maximumot kihozni magából, de nem töri le, hogy párbajoznia kellett, és kiesett. Mi sem vártuk el tőle, hogy nyerjen. Úgy vagyunk vele, hogy inkább sajnálják, ha kiesik, mint hogy megnyerje, és sok irigye legyen.”

A féltés azonban nagy a tini szüleiben. Nemrég a lány édesapja haragudott meg Nagy Feróra, amiért Verát éjszakákba nyúló stábbulikra engedte.

„A verseny után otthon fog lakni, hazajön és folytatja az iskolát, nem szeretnénk, ha nagyon kizökkenne. Amikor az egész elkezdődött, a férjem megbeszélte az RTL Klub munkatársaival, hogy mi azt szeretnénk, ha bizonyos határok között mozogna a fellépései száma. Kaptunk egy ígéretet, hogy vannak a kötelező fellépések, de azon kívül annyit vállal, amennyit mi engedünk. Mi pedig nem akarjuk túlzásba vinni.”

Akármennyi fellépése is lesz a közeljövőben, biztosan jól fog rajta keresni a fiatal énekesnő, viszont a pénzéhez csak két év múlva nyúlhat.

„Meg fogjuk őt is kérdezni, de úgy gondoljuk, hogy lesz egy számlája, amihez tizennyolc éves kora után fér hozzá. A család háztartásához is hozzá fog járulni, ebben biztos vagyok. Plusz majd kap zsebpénzt is, amit biztos fog élvezni, mert eddig nem nagyon költhettünk rá” – mondta az egy éve munkanélküli anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek