Starity

VV5: esküvő lesz a villában!

2011. december 08. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan VV Fecó örök hűséget fogadhat kedvesének egy villabeli esküvő keretében. A dumagép persze még semmit sem tud az egészről.

hirdetés
VV5: esküvő lesz a villában!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nagy meglepetéssel készül az RTL Klub a Való Világ 5 játékosának. Ha Fecó is úgy akarja, hamarosan házas ember lehet és egy rendhagyó esküvő keretén belül, a villában fogadhat örök hűséget kedvesének, Angélának.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Fecó kapcsolata akkor romlott meg, mikor megcsalta párját, és kirakták otthonról a szűrét. Úgy gondolta a Való Világ játéka jó alkalom lehet arra, hogy bebizonyítsa, az óriási hibát soha az életben nem követi el újra, és képes lesz hűséges maradni ennyi lánnyal összezárva is.

Miután az eddigi viselkedése igazolta állításait, Angéla már jelezte, hogy visszavárja Fecót, így szabadulása után – hacsak el nem követ megint valami baklövést – újra a családapa szerepébe bújhat a dumagép.

A csatorna viszont nem várja meg a játék végét, illetve Fecó kiesését, a karácsony közeledtével arra gondoltak meglepetést szereznek neki: „Az élet hozta ezt a történetet, hiszen az első perctől kezdve köztudott volt, hogy Fecó azért jelentkezett a Való Világba, hogy visszakaphassa a családját. Valóságshow lévén miért ne kerülhetne sor egy esküvőre akkor, amikor még bent van a villában. Így, karácsony közeledtével ez egy jó alkalom az ünneplésre” – mondta a Blikknek Rubin Kristóf, a valóságshow kreatív főszerkesztője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek