Starity

A Hooligans méltó módon ünnepelte a jubileumot

2011. december 12. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel három órát tombolhattak végig a vasárnap este Aránába látogatók. A nagyszerűen felépített koncerttel a Hooligans-fiúknak sikerült megvalósítaniuk nemrég elhunyt menedzserük álmát.

hirdetés
A Hooligans méltó módon ünnepelte a jubileumot
Fotó: PetroAdri

A jubileumi koncerten Budapest apraja-nagyja részt vett, a közönség sorai között a tiniktől a nyugdíjasokig mindenki képviselte magát. A hangulatot az Anti Fitness Club alapozta meg, utánuk érkezett a 15. születésnapot ünneplő és egyben menedzserét gyászoló Hooligans.

A koncert előkészületeit beárnyékolta Cápa váratlan távozása, de a szervezést nem hagyták abba a srácok, ugyanis Sipos Tibor fia, a tragikus esemény másnapján megkérte őket arra, hogy valósítsák meg édesapja egyik nagy álmát, a Budapesti Papp László Sportarénában rendezendő jubileumi koncertet. A rendezvény így Cápa fiának szavaival indult, amint felolvasta az elküldött SMS-t.

Az érzelmi bomba után Csipa, Endi, Tibi és Zsolt rögtön a húrok közé csapott és tűzágyúk kíséretében, hatalmas fényáradattal kezdtek bele a Legyen valami című legendás slágerbe.

A srácok profizmusa és lazasága végig érződött a színpadon, a mögöttük lévő tizenöt év hatalmas rutinról árulkodott. A számok között némi humorral fűszerezett felkonfokkal, és a közönség kiabáltatásával gondoskodtak arról, hogy senki ne pilledjen el, egy pillanatra se.

Majd kétórás pörgés után ismét a megemlékezésé volt a főszerep. Csipa bejelentette az est meglepetésvendégét, Cápa másik kedvenc zenekarát, a Republic együttest, hogy két dal erejéig – rendhagyó módon – együtt lépjenek színpadra, Tibi emlékére. Először a Hooligans Paradicsom című balladáját, majd a Republic 67-es útját adták elő, melyet az Aréna teljes közönsége egy emberként énekelt, varázslatos élményt nyújtva.

A koncertnek ezzel még nem volt vége, a meghitt percek után még magasabb fokozatba kapcsoltak a fiúk. A legnagyobb slágereket a végére hagyták, valamint még egy óriási tüzijátékokkal tűzdelt tortát is a színpadra toltak, és nem győzték elégszer megköszönni a közönségnek és mindenkinek, aki a rendezvény megszervezésében részt vett, hogy lehetővé tették a jubileumi koncert létrejöttét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek