Starity

Tarány Tamás kitart az éneklés mellett

2011. december 12. 18:06   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarány Tamás, az X-Faktor szombati kiesettje korábban biztonsági őrként dolgozott, most viszont az éneklésből szeretné eltartani kétszemélyes családját. Miután édesapja meghalt, ő vette át a családfenntartó szerepét, így nem akar visszatérni régi munkájához.

hirdetés
Tarány Tamás kitart az éneklés mellett

Az X-Faktor versenyzője Tabáni István példáját szeretné tovább ékesíteni, mivel a tehetségkutató előtt a Csillag születik győztese is biztonsági őr volt, de ő ma már híres előadó, és nem tért vissza eredeti szakmájához.

„Anyukámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindenben támogatjuk egymást. Ő az egészségügyben dolgozik, nem keres túl jól, így most is igyekszem segíteni, ahogyan csak tudok. De annyi mindent kaptam az X-Faktortól, annyira megváltozott az életem, hogy egyáltalán nem tervezem, hogy visszatérek az eredeti foglalkozásomhoz, és újra biztonsági őr leszek” – mesélte Tamás a Blikknek.

Malek Miklós versenyzője szerint nem szégyen Muri Enikő ellen kiesni, mert ő igenis mindent megtett a továbbjutásért. Tamás megelégszik a negyedik helyezéssel is, és reméli, hogy így is sikeresen helyt áll a zene világában.

„Szeretném most minden energiámat a karrierem építésébe fektetni, és ezután is ugyanúgy támogatni az anyukámat, mint eddig. Máris elkezdtem dalszövegeket írni, és remélem, hamarosan koncerteken, lemezeken találkozhatnak velem azok, akik szeretnek. Semmiképp sem akarok letérni arról az útról, amin most járok. Énekes leszek!” – tette hozzá a műsor szombati kiesettje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek