Starity

Baricz Gergőt okolják Tarány kiesése miatt

2011. december 13. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját rajongói oldalán alázzák, amiért ő jutott a döntőbe Tarány Tamás helyett. Mivel Gergő nagyon érzékeny lelkű, rendesen megviseli a dolog.

hirdetés
Baricz Gergőt okolják Tarány kiesése miatt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Baricz Gergő egyelőre nehezen tudja feldolgozni, hogy miért ő a bűnbak, amiért továbbjutott a versenyben, de Tarány Tamás rajongói egyértelműen őt okolják kedvencük kiesése miatt.

„Kavarognak az érzéseim, még nem tudom elhinni, hogy bekerültem a hármas döntőbe. Az is foglalkoztat, hogy felháborodást váltott ki a továbbjutásom. Nagyon rosszul esik, hogy a saját rajongói oldalamon gyaláznak. Miért nyomja meg valaki a like gombot, ha csak negatív dolgokat tud írni?” – tette fel a költői kérdést a Bors munkatársának a fiú, aki nem érti, hogy miért nem küldtek több szavazatot Tarányra, ahelyett, hogy most vádaskodnának.

Az erdélyi származású, lelkizős fiút Keresztes Ildikó készíti fel a további megpróbáltatásokra: „Gergőt most fel kell arra készítenem, hogy minél tovább jut, annál több lesz az irigye, mert mi, magyarok ilyenek vagyunk. Épkézláb kritikát nem olvastam sehol, csak gonoszkodást. Ez rosszul esik Gergőnek, gyengítik őt. Nagyon kell figyelnem arra, hogy ne veszítsen az energiájából. Kértem tőle, hogy zárja ki most ezeket a dolgokat az életéből. Nekem a héten már nem szakmailag, hanem lelkileg kell felkészítenem őt” – mondta a mentor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek