Starity

SP balesetet szenvedett!

2011. december 13. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szilánkosra tört a tinisztár lábujja gördeszkázás közben egy szerencsétlen esés következtében. SP éppen a reality-sorozatát forgatta, amikor bekövetkezett a baleset.

hirdetés
SP balesetet szenvedett!

Furcsa hétköznapok címmel jelentkezik a két ünnep között az a sorozat, amely a tinisztár életét mutatja majd be öt napon keresztül. A forgatáson SP nagyon pórul járt, teljesen kiszolgáltatott helyzetbe került, ugyanis nem tud se lábra állni, se autót vezetni.

„Csepelen gördeszkáztunk, amikor egy trükk után rosszul érkeztem, és a bal lábamon szilánkosra tört az egyik lábujjam. Ott, rögtön az esés után az adrenalin miatt nem fájt, újra akartam próbálni a trükköt, de amikor ráálltam, éreztem, hogy valami nincs rendben. Végül rögzítettük a csontot a másik lábujjamhoz, hiszen éreztem, hogy valami elmozdult, majd bevittek a XIII. kerületi Egészségházba, onnan pedig a Baleseti Sebészetre. Itt derült ki, hogy szilánkosra tört, az ízületbe pedig beleállt a csont. Lehet, hogy műteni kell” – mondta a Blikknek az eset után Krisztián, aki már rutinosan mozog a balesetin, hiszen nem először töri össze magát gördeszkázás közben.

A tinibálványt elmondása szerint, leginkább pszichésen terheli meg az baleset, hiszen semmit nem tud önállóan megcsinálni, jövő évi koncertjére pedig már a napokban el kellett volna kezdenie próbálni, amit most halasztania kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek