Starity

Miley Cyrus kiáll a melleiért

2011. december 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja kiáll mellei eredetiségéért: megcáfolta a pletykákat, miszerint kés alá feküdt volna mellnagyobbítás miatt.

hirdetés
Miley Cyrus kiáll a melleiért

Bombaként robbantak a neten azok a fotók a Disney-sztárról, melyeken keblei felfújt léggömbökhez hasonlítanak. A pletykagyárok azonnal beindultak, és szárnyra keltek a híresztelések, miszerint Cyrus kisasszony kés alá feküdt. A hivatalos válaszra sem kellett többet várni 24 óránál, Miley ugyanis kiáll melleiért.

„Köszönöm a gyönyörű bókokat, de ezek a csöppségek az enyémek! Bárcsak rájönnének az emberek arra, hogy hamisítás nélkül is lehet valami szép” – adott hangot véleményének a Hannah Montana sztárja a Twitter-oldalán.

A Radaronline azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, és felkereste Dr. Tahl Humest, amerikai plasztikai sebészt, aki elismerően nyilatkozott a sztár melleiről: „Ha a formáira pillantasz, láthatod, hogy bármennyire is szépek, más munkájának gyümölcsei. Nagyon úgy néz ki, mintha megnagyobbíttatta volna őket, és bárki is végezte el a műtétet, remek munkát végzett!”

Már csak az a kérdés, Miley bevallja-e az implantátumokat, vagy továbbra is kitart a push-up melltartók és persze a természetes szépség érvei mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek