Starity

Leonardo DiCaprio ismét topmodellel randizik

2011. december 16. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színész, Leonardo DiCaprio több sztárbarátnő után megint egy ismert lánnyal jött össze, aki nem más, mint a Victoria's Secret 23 éves angyala, Erin Heatherton.

hirdetés
Leonardo DiCaprio ismét topmodellel randizik

Úgy tűnik hogy volt barátnője, Blake Lively után Leonardo DiCaprio is újra megtalálta a párját – ismét egy topmodell személyében.

A szerencsés lány a Victoria’s Secret 23 éves angyala, Erin Heatherton. A színészről és a modellről szerdán, Sydney-ben készült néhány fotó, ahol Leo a The Great Gatsby című filmjének munkálatai miatt tartózkodik.

DiCaprio exei között egyébként egymás után sorakoznak az ismert nevek. 2001-ben ismerkedett meg a brazil Gisele Bündchennel, akivel egyszer együtt voltak, máskor külön, végül 2005-ben szakítottak. Őt követte az izraeli modell, Bar Refaeli, akivel 2009 nyara és 2010 eleje között tartottak egy kis szünetet, azonban 2011 májusában végleg szétmentek, és azóta is baráti kapcsolatot ápolnak. A két modell után a Gossip Girl egyik főszereplőjével, Blake Livelyvel hozta össze a sors a Cannes-i Filmfesztiválon, ez azonban nem tartott olyan sokáig mind az előző kapcsolatok, hiszen 2011 októberében véget ért.


Erin és Leo Sydney-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek