Starity

Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket

2011. december 17. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nézők számára Csenge és Peti voltak a legszimpatikusabb pár, ők nyerték meg az ÖsszeEsküvőket.

hirdetés
Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket
Fotó: TV2

Pontosan három hónappal a Rezidenciára való beköltözés után győztest avattak az ÖsszeEsküvőkben. A látványos fináléban három páros vett részt, a fantomképek alatt található arányszámok alapján viszont csak két pár volt versenyben a fődíjért. Alekosznak nem nagyon volt oka örülni az este folyamán. A műsorkészítők lebuktatták, hogy az egyéni stílusának legtöbb fennkölt szófordulatát szó szerint a Ben Hur című filmből idézte, ami meglehetősen kellemetlenül érintette a görögöt. Ennél is rosszabb hír volt azonban, hogy amikor a harmadik helyezett fantomképét megfordították, kiderült: nem nyerhetik meg a játékot Másával. A játék véget ért számukra.

A másik két menyasszony és vőlegény között azonban szoros volt a küzdelem, amikor megmutatták a szavazatok pillanatnyi állását. Mindkét páros bízott a győzelemben, de a szavazatok akkori állása alapján Csengének és Petinek volt oka az örömre. Az eredmény már csak kis mértékben változott a játék végéig, így Csenge és Peti nem csak a szerelmet találták meg, hanem a mesés álomesküvő és a nyeremények is az ölükbe hullik – amint hivatalosan is összeházasodtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek