Starity

Lady Gaga lesz Amy Winehouse?

2011. december 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt énekesnő apja mégsem zárkózik el az Amy Winehouse-ról szóló filmtől, hajlandó tárgyalni róla. És ha a híreknek hinni lehet, a Mother Monster erősen hajt a tragikus sorsú énekesnő szerepére.

hirdetés
Lady Gaga lesz Amy Winehouse?

Nem sokkal az énekesnő halála után felröppent a hír, hogy filmet készítenek életéről, de sokáig édesapja, Mitch Winehouse ellenkezett, hogy lányáról bármi is készüljön, mivel ő örökölte Amy dalainak minden kiadási jogát. Sokak szerint ez nem fog sokáig tartani, hisz ő volt az, aki útjára engedte lánya első halála utáni szólólemezét is.

Egy másik forrás szerint Mr. Winehouse szívesen belegyezett a film forgatásába. „Mitch, illetve a Winehouse család szívesen foglalkozik filmekkel kapcsolatos ötletekkel, de csakis olyanokkal, amelyeknek célja az igazság elmondása” – mondta Amy Winehouse apjának szóvivője az Entertainment Weeklynek.

Ha sikerül elkészíteni a film alappilléreit, akkor hozzáfognak a főszereplő, vagyis Amy karakterének kereséséhez is. A hírek szerint Lady Gaga mindent megtesz, hogy megkaphassa a szerepet. Tudva lévő, hogy a Lady felnéz az angol énekesnőre. Állítólag még angol leckéket is vesz, hogy amerikai akcentusát brit hangzásúvá formálja. Amy édesapja a következőt nyilatkozta: „Azt hiszem, Gaga fantasztikusan bemutathatná a lányom életét, de ha rajtam múlik, még nem lesz film. Legalábbis zenével biztos nem, anélkül meg mit sem ér!” Azonban Twitter-profilján hozzáfűzte: „Soha nem mondtam, hogy Lady Gaga fogja eljátszani Amyt.”

Nos, a történések és nyilatkozatok egyelőre egymást ütik, de az újságírók szerint az idősebb Winehouse-t hamarosan meg fogja részegíteni elhunyt lánya sikere, és bele fog egyezni a filmbe. Az viszont mindenképpen biztos, hogy a film miről fog szólni: hogy tette tönkre egy ember életét a népszerűség, hogyan lett visszafordíthatatlanul drog- és alkoholfüggő, és Amy fantasztikus dalai sem maradhatnak ki belőle, persze ha sikerül megegyezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek