Starity

Tragédia Selena Gomez családjában!

2011. december 18. 18:06   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még Selena Gomez kistestvérének érkezéséről szóltak a hírek, azonban a minap szomorú dolog történt. Selena édesanyja elvesztette magzatát.

hirdetés
Tragédia Selena Gomez családjában!

Alig pár hete, hogy Selena Gomez elújságolta Twitterén a nagy hírt, miszerint érkezik a kistestvére. Selena édesanyja, Mandy első gyermekét várta jelenlegi párjától, Brian Teefytől, és csak úgy mint a szülők, a lány nagyon izgatott volt, a csöppség érkezése miatt, azonban sajnos nem minden alakult jól: két nappal ezelőtt, a nő elvesztette a magzatot!

Sel, éppen Los Angelesben tartózkodott, barátja, Justin Bieber koncertjén, mikor megkapta a rossz hírt. A fiatal csillag pánikba esett, és rögtön hazautazott, hogy családjával lehessen ebben a nehéz időszakban, valamint elkövetkezendő koncertjeit is törölte.

A család azóta is együtt gyászol, és reméljük sikerül kiheverniük ezt a traumát, és a Disney-csillag ismét olyan életvidám lesz, mint ezelőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek