Starity

Megverték Oláh Ibolyát és barátnőjét!

2011. december 21. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy őrjöngő férfi brutálisan összeverte az énekesnőt és kedvesét, Lanát az Alibi kávézóban – számolt be a verekedésről a Blikk.

hirdetés
Megverték Oláh Ibolyát és barátnőjét!

Egy hónapja még Oláh Ibolya és párja felhőtlen boldogságáról cikkeztünk, most pedig egy brutáls bántalmazás miatt került címlapra a lánypáros. Az énekesnő és kedvese további két barátnővel együtt békésen teázott, amikor egy ismeretlen, zavarodott férfi lépett a helységbe a barátnőjével. Eleinte nem foglalkoztak velük, csak látták, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatnak.

A férfi kötözködni kezdett és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kezdte ócsárolni a sztárt, akit kedvese, Lana Gy. Eszter próbált megvédeni azzal, hogy megkérte az embert, fejezze be a szitkozódást. Erre a középkorú férfi hirtelen arconcsapta a lányt, akinek vélhetően eltört az orra.

„Láttam, hogy Lana orrából dőlni kezd a vér, alig tudtam félrekapni a fejem, mert ekkor a dühöngő férfi a letört bárszék ülőkéjét hozzám vágta. Látta, hogy nem talál el, ez még jobban felhergelte, és a bárszék fémlábával ütött” – mesélte Ibolya, akinek a dulakodásban felrepedt a szája.

Az eset után a férfi elviharzott, de szerencsére sikerült felírni a gépkocsi rendszámát, így az énekesnő a rendőrkapitányságon rögtön feljelentést tett bántalmazójuk ellen, és azonnal kórházba ment, hogy sérüléseiket ellássák, illetve hogy a feljelentéshez szükséges látlelet elkészülhessen.

Ruttner György védőügyvéd Információi szerint a férfi büntetett előéletű volt, és hamarosan ismét a bíróság előtt fog állni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek