Starity

Marie Mai gyermekkorát idézi fel új klipjében

2011. december 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár tegnap jelent meg a J'attendrai mon tour videoklipje, ma újabb remekművel jelentkezett a csinos énekesnő.

hirdetés
Marie Mai gyermekkorát idézi fel új klipjében

A francia énekesnő tegnap mutatta be a legújabb videoklipjét, amit már tavaly leforgattak, viszont ma felkerült a világhálóra a Comme Avant második része. Igaz, már készült hozzá egy kisfilm, viszont mivel Marie kiadót váltott, újra leforgatták, csak teljesen más változatban. A felvételek elkészítése sem ment zökkenőmentesen, ugyanis Marie Mai az egyik lépcsős jelenetnél elesett, és beverte a fejét, így pár napra le kellett állítani a munkálatokat.

Az egész történet egy megemlékezés, a kanadai énekesnő a gyerekkorát próbálja felidézni egy szép romániai kastélyban. A klip elején egy ággyal találkozhatunk, melyen egy kislány fekszik, aki az énekesnő régi leánykorát mutatja be, és azt az időt, amikor a három bátyjával ünnepelték a születésnapját. A videó további részeiben egy párt is bemutatnak, akik Marie szüleit játsszák. Az énekesnő folyosókon és egy hosszú csigalépcsőn keresztül jut oda, ahonnan elindult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek