Starity

Vanessa Paradis kirúgta Johnny Deppet

2011. december 22. 21:09   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mindennek vége Vanessa Paradis és Johnny Depp között. Vanessa kitette párja szűrét saját otthonukból, és csak akkor fogadja be újra, ha jó útra tér.

hirdetés
Vanessa Paradis kirúgta Johnny Deppet

A Karib-tenger kalózai sztárja, Johnny Depp és szerelme, Vanessa Paradis kapcsolata válságba került. A pár már 13 éve él együtt, s Johnny még a csillogó hollywoodi életről is lemondott, és Franciaországba költözött, ahol már két csemetéjüket is felnevelte Vanessával.

Magánéletüket mindig próbálták megóvni a médiától, így még sosem hallottunk arról, hogy kapcsolatuk megromlott volna. Ezért joggal feltételezhetjük, hogy a következő állítások is csak rosszindulatú pletykák, hiszen még egyikük sem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Bennfentesek szerint már hónapok óta megy a vita kettejük között. Ugyanis Johnny állítólag túl sokat bulizott legújabb filmje promóciós útján, és előfordult az is, hogy más nőkkel flörtölt. Paradis kisasszonynak ebből lett elege, és kitette kedvese szűrét a házból. Persze hajlandó kompromisszumot kötni az esetben, ha Mr. Depp végre észhez tér.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Reméljük, hamarosan valamelyikük nyilatkozik a magánéletükkel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek