Starity

Megjelent Taylor Swift filmbetétdala

2011. december 24. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap érkezett meg a fiatal countryénekesnő új filmbetétdala, a Safe & Sound, mely a 2012-es The Hunger Games című filmhez készült.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift filmbetétdala

December 23-án, tegnap jelent meg Taylor Swift új filmbetétdala, a Safe & Sound, amely a The Civil Wars közreműködésével készült el. Az énekesnő által írt komor és sötét hangulatú szám nem megszokott Taylortól, de a film hangulatához tökéletesen fog majd passzolni.

A Safe & Sound tegnap debütált az iTuneson, ahol Amerikában már 23-án elérte az első helyet. A szám a The Hunger Games (Az éhezők viadala) című filmhez készült el, és annak soundtrackjén kap majd helyet. Az azonos című – nagy sikerű – könyv alapján készült filmet   Jennifer Lawrence főszereplésével fogják bemutatni majd 2012 márciusában.

A jövőre új lemezzel jelentkező Grammy-díjas énekesnő új dala valószínűleg hasonlóan sikeres lesz, mint az eddigiek, és még a filmen is dobni fog egyet. A szám sokak tetszését elnyerte már, és mivel nem megszokott Taylortól, olyanok is megszerették, akik eddig nem kedvelték az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek