Starity

Blake Lively készen áll a házasságra

2011. december 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively és Ryan Reynolds között csak úgy izzik a levegő, ami szabadidejük van, együtt töltik. A Gossip Girl szőke sztárja elárulta, szívesen bújna a feleség szerepébe.

hirdetés
Blake Lively készen áll a házasságra

Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatában minden olyan gyorsan történt, pár hónap után közös lakást vettek, és összeköltöztek. Már azon sem lepődnénk meg, ha az újévet egy jegygyűrűvel koronáznák meg.

A Gossip Girl sztárja úgy érzi, kész a házaséletre, és szívesen bújna a feleség szerepébe. „Úgy érzem, kész vagyok a házasságra, nem tudom, jó feleség lennék-e, de minden tőlem telhetőt megtennék.”

Pár napja Ryan egyik barátja is kitálalt a médiának Blake-kel való kapcsolatáról. „Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha pár hónapon belül eljegyeznék egymást. Ryan teljesen meg van őrülve Blake-ért, és tényleg komolyan veszik egymást. Látszik rajtuk, hogy ez nem egy pár hónapos kapcsolat lesz!”

Mint már megtudtuk, Ryan könnyen szerelembe eső típus, és gyakran választ rosszul, de most reméljük, hogy Blake mellett megtalálta az igaz szerelmet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek