Starity

Bármelyik pillanatban szülhet Beyoncé!

2011. december 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orvosok szilveszterre várják a sztárbébit, aki bármelyik percben érkezhet, hiszen a kórházban már feszülten várják a picit.

hirdetés
Bármelyik pillanatban szülhet Beyoncé!

A New York-i St. Luke's Roosevelt magánkorház szülészeti osztályán már nagy a sürgés-forgás. Ebben a korházban fogja világra hozni első és állítólag nem is utolsó gyermekét Beyoncé. A nagy esemény miatt a kórház fél emeletét lezárták a részére.

Az énekesnő természetes úton kívánja világrahozni gyermekét, csakis akkor szeretne császármetszést, ha az orvosok szükségesnek látják. Az eseményen az egész család jelen lesz, még az énekesnő elvált szülei, és huga, Solange Knowles is. Arról azonban nincs hír, hogy a hamarosan apává váló, diétázó rapper, Jay-z a szülőszobában lesz-e.

A gyermeket először tavaszra ígérte Beyoncé, de később kiderült, hogy ez csak egy kis csúsztatás volt annak érdekében, hogy a decemberi vagy esetleg januári szülésen ne zavarják őket a fotósok és újságírók. A valódi dátumot ugyan nem sikerült titokban tartani, de a luxuskórházba valószínűleg nem engednek majd be egyetlen paparazzót sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek